Ik heb een bijzondere interesse in mensen en word gelukkig van vragen stellen. De keuze voor mijn opleiding journalistiek was dus ook zo gemaakt. Ik studeerde af in 2002. Omdat mijn interesse in mensen en cultuur bleef groeien, studeerde ik vervolgens culturele antropologie. Een sprookjesstudie die mij in staat gesteld heeft wetenschappelijke artikelen te begrijpen, te schrijven en me geleerd heeft vlug en doelgericht informatie te verwerven.

FREELANCE
Ik schreef ruim tien jaar voor diverse bijlagen van kranten (AD, Het Parool, De Pers) o.a over reizen, film, theater en muziek. Maar ook voor relatie magazines (Topix, Team C1000), websites (Pluk de Nacht, ING, Allerhande) en tijdschriften (Winelife, VPRO-Gids).

LIEFDE VOOR FILM
Ik was altijd al gek op film en werkte tijdens mijn studententijd eerst bij Springhaver in Utrecht, vervolgens bij de The Movies in Amsterdam. Ik heb veel gemodereerd tijdens educatievoorstellingen op filmfestivals (IDFA, Movies that Matter), maakte twee korte documentaires (Zapiro, Zenobia), organiseerde vijf edities van het North Sea Film Festival en ik heb het online magazine van openlucht filmfestival Pluk de Nacht opgezet, waar ik vervolgens jarenlang de hoofdredactie voor deed.

MARKETING/COMMUNICATIE
Ik ging als freelancer steeds meer grote klussen doen in de richting van de marketing/communicatie. Zo zette ik het (online) communicatie beleid op voor de Utrechtse Stichting Vluchtelingvrouwen en verzorgde ik enkele jaren de publiciteit van de Amsterdamse Bioscoop Het Ketelhuis en vervolgens voor Theater de Roode Bioscoop. Sinds januari 2013 ben ik in dienst. Ik werk als coördinator marketing en communicatie bij filmtheater Rialto.