PhotoStories symposium

PhotoStories – where photography meets multimedia storytelling, is een 3-daagse internationale conferentie die van 19 t/m 21 mei 2011 plaatsvond in Rotterdam. Het vervolg vond plaats in september 2011 tijdens het Noorderlicht Fotofestival in Groningen. Ik was verantwoordelijk voor de productie en de PR.

PhotoStories is een initiatief van het Nederlands Fotomuseum. De conferentie wilde laten zien hoe je – gebruikmakend van verschillende media – een verhaal kunt vertellen en daarmee nieuwe perspectieven kunt schetsen voor de toekomst van het medium. Ik heb in april en mei 2011 een groot deel  van de organisatie van het symposium voor mijn rekening genomen en was o.a verantwoordelijk voor de productie van het evenement en voor de inhoud en productie van het programmaboekje. In september heb ik de follow-up van PhotoStories geproduceerd. Ik organiseerde workshops, een debat, beheerde het budget, bewaakte de planning en onderhoud nog steeds de website.

Meer informatie: www.photo-stories.org