Bioscoop Het Ketelhuis

Tot en met november 2010 droeg ik zorg voor de publiciteit en marketing van Het Ketelhuis. Deze bioscoop vestigde zich op 29 maart 1999 op het Cultuurpark Westergasfabriek. Het Ketelhuis is ontstaan vanuit de behoefte aan een broedplek en vertoningsplek voor de Nederlandse filmindustrie.

Inmiddels vertoont Bioscoop het Ketelhuis niet alleen meer Nederlandse films maar ook Europese art-house en af en toe een Amerikaanse documentaire.

Samen met Studio Parkers heb ik een nieuwe interactieve website ontwikkeld. Ook was ik verantwoordelijk voor de verspreiding van het wekelijkse filmprogramma, de nieuwsbrieven, seizoensflyers, social media, het schrijven van de filmbeschrijvingen en persberichten. Ook verzorgde ik op regelmatige basis Q&A’s.

Meer informatie: ketelhuis.nl