Filmtheater Rialto

Sinds januari 2013 ben ik als coördinator marketing & communicatie in dienst bij Rialto, een Amsterdams filmtheater dat zich richt op Europese en niet-westerse artistieke filmproducties. …lees verder

Theater de Roode Bioscoop

Van de zomer in 2011 tot en met het einde van 2012 verzorgde ik de PR van Theater de Roode Bioscoop. De Roode Bioscoop is hét podium voor avontuurlijk muziektheater. Het is een van de oudste theaters van Amsterdam. Klein van formaat maar groot in ambitie.

…lees verder

PhotoStories symposium

PhotoStories – where photography meets multimedia storytelling, is een 3-daagse internationale conferentie die van 19 t/m 21 mei 2011 plaatsvond in Rotterdam. Het vervolg vond plaats in september 2011 tijdens het Noorderlicht Fotofestival in Groningen. Ik was verantwoordelijk voor de productie en de PR.

…lees verder

Quality Centre Vluchtelingvrouwen

In 2010 verzorgde ik de communicatie voor de Utrechtse stichting Quality Centre Vluchtelingvrouwen. Deze organisatie steunt vluchtelingvrouwen bij het ontwikkelen en inzetten van hun kwaliteiten door hen te koppelen aan een coach.

…lees verder

Bioscoop Het Ketelhuis

Tot en met november 2010 droeg ik zorg voor de publiciteit en marketing van Het Ketelhuis. Deze bioscoop vestigde zich op 29 maart 1999 op het Cultuurpark Westergasfabriek. Het Ketelhuis is ontstaan vanuit de behoefte aan een broedplek en vertoningsplek voor de Nederlandse filmindustrie.

…lees verder

Pagina 1 van 212